Wereldwinkel Eerbeek biedt ruimte

 

Wereldwinkel Eerbeek heeft zich vernieuwd. De winkel is licht en ruim geworden; ruimte die men vandaag de dag thuis ook graag creëert.

Het assortiment, met vaak unieke artikelen, komt veel beter tot zijn recht.

De klant kan plezierig winkelen, hoeft niet bang te zijn iets om te stoten (herken je het?). Behalve winkelen biedt de Wereldwinkel Eerbeek ook vele maanden per jaar de gelegenheid ongedwongen kennis te maken met het werk van lokale kunstenaars, in de Wereldwinkel Galerie.

 

Ook ruimte aan vrijwilligers

Wij bieden ook ruimte aan vrijwilligers die het leuk en zinvol vinden om met ons team onze missie, een eerlijk bestaan voor de ander, te vervullen.

De taken kunnen naar eigen voorkeur ingevuld worden.

- Graag contact met klanten? Wij kennen winkeldiensten van 3 uurtjes, éénmaal per week, op een dag die je het beste uitkomt.

- Ben jij graag actief met en op social media, dan bieden wij alle ruimte voor jou en je creativiteit. Dat kan op de momenten die jijzelf kiest.

- Wil jij graag meedoen in de inkoopgroep en zo ons assortiment nog aantrekkelijker laten worden? Welkom.

- Ben jij een fan van markten en braderieën? Ook voor die taak kunnen wij vrijwilligers plaatsen.

- Vind jij het heel leuk om met reclame en PR bezig te zijn? Wij bieden ook daar ruimte voor.

- Liever bestuurder met een sterke betrokkenheid? Ruimte!

 

Alle vrijwilligers worden goed ingewerkt door de collega’s. En als je tot de bevinding komt dat een iets andere taak je beter ligt, dan is er zeker ruimte om dat in te vullen.

 

Wil jij er meer over weten: neem gerust contact op met onze winkelcoördinator Alie Roos, telefoon 0313 - 652240 of met de secretaris Bouktje Hovenga, telefoon 0313 - 653440

 

Wereldwinkel Eerbeek biedt ruimte aan klanten en aan vrijwilligers.